Logo HeilbronHuninkDorgelo

Gaat verder als

Heilbron Apeldoorn

Lees meer 


Heilbron templates_85
Inhoud 

In deze editie


Heilbron Foto Inhoud
Interview directie

Om zijn goede concurrentiepositie te behouden is HuninkDorgelo met ingang van 2020 officieel onderdeel geworden van de Heilbron Groep. De directie vertelt over verdere integratie binnen de Heilbron Groep.

Lees meer 
Heilbron
Vestigingen

Wij staan letterlijk dichtbij onze klanten met vestigingen door heel Nederland. Onze vestigingen hebben een sterk lokaal en regionaal karakter. 

Lees meer 
Heilbron
interview Marco gregoor - CEO Heilbron Groep

De overname van HuninkDorgelo door de Heilbron Groep is aanleiding om ook CEO Marco Gregoor een aantal vragen te stellen. Over de missie, visie en strategie van het nieuwe moederbedrijf. 

Lees meer 
Heilbron
Onze kernwaarden

Door onze identiteit weet u altijd wat u aan ons heeft en wat u van ons mag verwachten. Dit hebben we samengevat in onze kernwaarden: de kern van onze cultuur en mensen. 

Lees meer 
Heilbron Foto Inhoud
Vraag en antwoord

Wat verandert er voor u als relatie? De naamswijziging heeft voor u geen directe gevolgen. U blijft de dienstverlening en kwaliteit ervaren zoals u die gewend bent. 

Lees meer 
Heilbron Foto Inhoud
Contact

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat de naamswijziging ook vragen bij u oproept. Maar wees gerust, u kunt blijven rekenen op dezelfde service en mensen. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. 

Lees meer HuninkDorgelo wordt Heilbron Apeldoorn

 
Loading ...