Foto breed
Interview Marco Gregoor, CEO Heilbron Groep

Dicht bij de klant

Door strategische fusies en overnames is De Heilbron Groep uitgegroeid tot één van de grootste financieel adviesbedrijven in Nederland als het gaat om risicomanagement, financiële dienstverlening en makelaardij. En die groei zal de komende jaren doorzetten. Uw bedrijf wil samen op weg om de adviseur van de toekomst te zijn. Hoe ziet zo’n adviseur eruit?

 

Tijdens de coronapandemie hebben we gezien dat adviseurs prima vanaf iedere locatie hun werk kunnen doen. Dat werkt flexibel, efficiënt en klantvriendelijk. Daarnaast willen we na deze periode ook weer contacten fysiek onderhouden. Dat waarderen niet alleen onze klanten en relaties, maar wijzelf ook. Sfeer proeven bij een zakelijke relatie en persoonlijk contact met de mensen waar het om gaat, blijven altijd enorm belangrijk voor goed advieswerk. Vergelijk het met de combinatie van de zeer geavanceerde en klantvriendelijke website van Coolblue en de lokale winkels die er zijn. Een krachtig concept!

 

Heilbron gelooft in die combinatie van zowel dicht bij de klant zijn, maar tegelijkertijd ook efficiënt zaken op afstand kunnen regelen. We hanteren in onze ‘buy and build strategy’ een centrale aansturing in combinatie met lokale aanwezigheid en zichtbaarheid voor klanten en relaties. Dat doen we door kennis en kunde te clusteren op locaties verspreid door het land met meer dan 50 medewerkers. Voor de klant heeft dit het grote voordeel dat hij op iedere clusterlocatie voor een uitgebreid pakket aan dienstverlening terecht kan. Ook als het gaat om specialistische zaken, zoals het verzekeren van de meest luxe auto.

 

Wat gaat een klant of relatie van HuninkDorgelo merken van de overname door Heilbron?

Door de omvang van de Heilbron Groep is de slagkracht van de organisatie vele malen groter. Niet voor niets is ons motto: #dekrachtvansamen. Door ons volume kunnen we meer investeren in betere IT-structuren, organisatie en innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van moderne applicaties, poliskluizen, volledig digitale verwerking van dossiers en de snellere afwikkeling van schademeldingen. Kortom, klanten zullen merken dat ze nog beter bediend worden, meer service ervaren. In onze branche wordt namelijk niets voor ons ontwikkeld. Die innovatie moeten we altijd zelf realiseren en dus ook bijhouden. De wensen en behoeften van de klant zijn daarvoor steeds ons uitgangspunt. Relaties van HuninkDorgelo kunnen bovendien voor veel meer producten en diensten bij ons terecht, dankzij ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland. Uiteindelijk zal een klant dus nooit meer ‘nee’ horen op zijn vraag om risicoverzekering. Ons volume is groot en we hebben de kennis van zaken om alles te kunnen dekken.

Interview Foto

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque id egestas purus, eget congue magna. Proin ut ex nunc. In vel elit nunc. Ut finibus nisi non massa elementum ultricies. Vivamus dignissim ullamcorper accumsan. Praesent dignissim vestibulum elit, volutpat pretium mauris.

Hoe vertaalt die interne cultuur zich extern, naar de klant?

Wij willen letterlijk dicht bij onze klanten staan. Onze vestigingen hebben een sterk lokaal, regionaal karakter. Met collega’s die er ook met plezier wonen en werken. Laagdrempelig. Voor een optimale, persoonlijke klantbediening. Vanuit de rijke geschiedenis weten wij waarover we praten. Maar wat wij dagelijks doen voor onze klanten is ook een vak en dat verstaan we erg goed. Wij zetten onze expertise in om kwaliteit te leveren. We zijn trots op ons beroep! Als team werken wij met beide benen op de grond. No-nonsense en objectief. Adviserend en zakelijk. Verstandig en reëel. En bij alles geldt: wat we doen, doen we in het belang van de klant. Die moet meerwaarde ervaren. 

Naar boven 
lange pagina_430

COPY lange pagina 2 - Foto's en bergen als 1 beeld

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...