Vraag en antwoord
Wat verandert er voor u als relatie?

Lees meer 

Golf

Vanaf maandag 5 juli 2021 integreert HuninkDorgelo in Heilbron. Voor u als relatie heeft de samenvoeging verder geen directe gevolgen. U blijft de dienstverlening en kwaliteit ervaren zoals u die gewend bent. 

 

Uw verzekeringen en alle bijbehorende afspraken blijven ongewijzigd van kracht en worden voortgezet onder de naam Heilbron.

 

Daarnaast profiteert u - dankzij nog meer specialisten en een groter verzekeringsnetwerk - van een nog uitgebreidere dienstverlening op het gebied van schade- en levensverzekeringen en inkomens- en pensioenadvies. Ook voor hypotheekadvies, financiële planning en echtscheidingsadvies kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

 

Wat wordt de nieuwe naam? 

De merknaam HuninkDorgelo Financieel Adviseurs gaat vanaf 5 juli 2021 over naar Heilbron Apeldoorn. 

 

Wat merken relaties van Heilbron?

Heilbron is een landelijke organisatie met sterke regionale wortels en is één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Binnen Heilbron zijn wij actief als Heilbron Apeldoorn en blijven wij lokaal uw aanspreekpunt. Binnen de regio blijven wij actief met het onafhankelijk adviseren van verzekeringen en pensioenen aan particulieren en bedrijven, het onafhankelijk adviseren van hypotheken en hebben we een eigen volmachtbedrijf in verzekeringen (Mandaat Assuradeuren). 

‘U blijft de dienstverlening en kwaliteit ervaren zoals u die gewend bent.’

Interview_92
Hoe kan ik Heilbron Apeldoorn bereiken?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij blijven bereikbaar onder onze bestaande telefoonnummers. Meer informatie en onze e-mailadressen vindt u vanaf 5 juli 2021 op www.heilbron.nl/locatie-apeldoorn. Online blijven we ook actief op onze social media kanalen. 

 

Blijft mijn huidige adviseur mijn aanspreekpunt?

Ja, al onze collega’s blijven werkzaam bij Heilbron Apeldoorn. Uw adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt. 

Interview Foto
Wijzigt het bankrekeningnummer van HuninkDorgelo?

Nee, het huidige rekeningnummer blijft bestaan, alleen de naam gaat over naar Heilbron Apeldoorn. Bij de automatische incasso-afschrijving vanaf de maand juli ziet u de naam Heilbron Apeldoorn als incassant op uw bankoverzicht staan. Als er wel iets voor u wijzigt, krijgt u daar persoonlijk bericht over.

 

Kan ik gebruik blijven maken van mijn huidige digitale polismap?

Ja, u kunt, ook na 5 juli 2021, op de huidige wijze inloggen in uw digitale polismap. Let op: door de systeemovergang van HuninkDorgelo naar Heilbron is inloggen in uw digitale polismap van 2 juli 16:00 t/m 4 juli 23:59 tijdelijk niet mogelijk.

Naar boven 

Vraag en antwoord

 
Loading ...