DE AANZET

Welke actuele commerciële acties zijn er en met welke commerciële campagnes houden we ons op dit moment bezig? Hieronder lichten we er één voor je uit.  

De Aanzet_344

ZORGCAMPAGNE

 

Op 12 november zijn alle zorgpremies bekend gemaakt. Dat betekent traditiegetrouw de start van het zorgseizoen. Alle vergelijkers zijn 19 november live gegaan. De relaties van zowel Heilbron (eindklanten) als UPIVA zijn toen geïnformeerd.

 

We zitten nu midden in de zorgcampagne. Traditioneel zijn de laatste 3 weken van december de momenten dat er overgestapt wordt. Dat is dit jaar niet anders.

 

Onze dank gaat uit naar iedereen die hierbij betrokken is. Het zorgteam zet de komende weken alle zeilen bij om de campagne zo goed mogelijk te laten verlopen. 

 

Ook is er op 19 november een webinar voor UPIVA relaties georganiseerd waarin actualiteiten en commerciële mogelijkheden zijn toegelicht.  Ruim 90 deelnemers hebben dit live gevolgd. Andere relaties kregen de opnames toegestuurd.

 

Heb je dit gemist? Bekijk het webinar en de uitleg over de zorgvergelijkers terug in de video's hieronder. Ook vind je hier de presentatie van de zorg kick-off 2021:

 

Presentatie Zorg Kick-off

De komende weken ligt de focus van de teams op een groot aantal vullingsacties. Dit genereert veel telefoon en andere traffic. En uiteindelijk ook veel nieuwe aanmeldingen.

 

In onze najaarscampagne worden enkele nieuwe producten geïntroduceerd:

 

  • Voor Heilbron relaties bieden wij ook Ditzo aan. Dit is een budgetpolis voor de prijskopers (Pilot). Dit is nu alleen beschikbaar voor klanten van Heilbron zorg;
  • Vanaf december bieden wij een unieke Heilbron aanvullende zorgverzekering, de Extra Aanvullende Zorgverzekering. Dit product biedt een aanvullende dekking voor verzekerden die al deelnemen aan een Heilbron zorgcollectiviteit en die bovenop de basis- en aanvullende verzekering een extra dekking wensen voor o.a. fysiotherapie en mantelzorg;
  • Voor UPIVA werken we ook samen met United Consumers die hun prijsproduct beschikbaar stelt aan onze verzekeringsadviseurs: de Bewuste Keuze polis (voor interne en externe kantoren);
  • Ook hebben Voogd & Voogd adviseurs de mogelijkheid om van het UPIVA zorgassortiment gebruik te maken.

 

Heb je vragen over de zorgcampagne? Neem dan contact op met het zorgteam: zorg@upiva.nl

De Aanzet

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...