tourschema 2022
 

Lees meer 

Golf
Budget(begroting) en doelstellingen 2022

 

Elk bedrijfsonderdeel en iedere afdeling is druk met het opstellen van het budget en jaarplan voor 2022. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de verkoopdoelen voor volgend jaar en de campagnes en acties die nodig zijn om deze doelstellingen te realiseren.

De focus ligt op de autonome groei. Met andere woorden; hoe gaan we groeien met nieuwe en bestaande klanten en hoe voorkomen we dat de bestaande klanten bij ons weggaan?

 

Half november zijn de eerste concepten van deze budgetten ingeleverd bij finance. Half december worden deze kritisch getoetst door de directie, zodat we vóór de kerst het definitieve budget in kunnen dienen bij het bestuur (met daarin o.a. Marco Gregoor, Michael de Nijs en Frank Germans). Zodra de budgetten akkoord zijn, kunnen we starten met het doorvertalen van deze doelen in team- en individuele doelstellingen.

 

In een volgende nieuwsbrief nemen we je uiteraard mee in de plannen en verkoopdoelen voor 2022. 

Tourschema 2022_361

UITGELICHTE ONDERWERPEN 2022

 

Sterk digitaal platform 

 

Het particuliere programma is gestart naar aanleiding van het fusieplan dat in het voorjaar is ontwikkeld. Hierin is een aantal strategische thema's en bijbehorende synergieën vastgesteld. Eén van de strategische thema's is de ontwikkeling van een sterk digitaal platform als Alpina Group. Een belangrijke stap in deze ambitie is de migratie van de particuliere portefeuille van Heilbron-advieskantoren naar het Voogd-platform, met als primair doel onze klanten een meer klantgerichte en stabielere dienstverlening te bieden. Op die manier kunnen we onze processen op een meer uniforme, simpele en meer gedigitaliseerde wijze inrichten, gebruikmakend van de mogelijkheden van het Voogd-platform.

 

Voor ons als bedrijf betekent dat we:

  • meer mogelijkheden bieden om betere producten/tarieven te sluiten;
  • meer waardevolle tijd voor de klant opleveren door 'ontzorging' op administratieve processen.

 

De voorbereidingen zijn gestart met een team van Voogd- en Heilbron/Mandaat-experts. De eerste AVP-polissen zijn inmiddels geland in de testomgeving van Voogd, dus nu op naar de rest!

 

Daarnaast gaan we in de komende periode nadenken hoe we de interactie met klanten (door onze adviseurs) en aanpalende processen verder kunnen optimaliseren.

 

Heb je een goed idee en/of vind je het leuk om hier eens over te sparren? Stuur dan een mailtje naar Thomas Hengstermann via thengstermann@voogd.com

 


Hoog op de agenda voor 2022: verdere integratie en overvoer

 

In de budgettering voor volgend jaar houden we rekening met een verdere integratie en overvoer van provinciale posten naar onze eigen volmacht. De ontwikkeling van ons volmachtpercentage is positief. Onze kantoren weten steeds beter ons volmachtbedrijf te vinden. 

 

In 2022 is dit één van de grote onderwerpen binnen ons bedrijf. De reden dat we niet altijd posten in de volmacht plaatsen komt door: 

  • capaciteit en focus kantoren;
  • aanbod van producten in het volmachtpakket.

 

Elke dag wordt er hard gewerkt om deze zaken te verbeteren, zodat we zoveel mogelijk in de volmacht kwijt kunnen. Ons motto is dan ook: ‘Dat wat in de volmacht kan, moet ook in de volmacht’. Hiermee creëren we meer synergie en efficiëntie.

 

Er is inmiddels een inventarisatie gestuurd naar de kantoren voor een analyse. Vanuit Mandaat onderzoeken we de mogelijkheid om ten behoeve van een vlotte overvoer kantoren te ondersteunen. Ook hiervoor is een gedegen inventarisatie noodzakelijk.

 

Voor vragen over deze analyse kun je terecht bij Nick de Beer via nick.debeer@mandaatassuradeuren.nl.

 

Nick de Beer

Nick de Beer

Teamleider overvoer Mandaat

Naar boven 

Tourschema 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...