#SAMENSTERKER

Welkom bij de eerste editie van De Kopgroep!

 

Het jaar 2021 is voorbij gevlogen. Een jaar waarin veel is gebeurd. De overstromingen in Limburg, onze fusie en de coronacrisis die in de zomer zich positief leek te ontwikkelen, maar nu weer terug is als nooit tevoren. 

 

Ik hoop dat iedereen gezond is en blijft. We proberen als bedrijf zo goed als het kan thuis te werken. Met de inbreng van iedereen gaat dit tot nu toe heel goed! Niet iedereen kan thuiswerken, zoals de makelaars. Door duidelijke richtlijnen werken we zo goed mogelijk door.

 

Aan de integratie van Heilbron en Voogd wordt hard gewerkt door heel veel collega's. Samen geven we elke dag meer invulling aan de commerciële synergieën zoals we die in het voorjaar hebben geformuleerd. Ik ben verheugd om te melden dat mijn commercieel management team is benoemd. Een divers team met veel kwaliteit. Er staat nog één vacature open (manager centrale inkoop) waarvoor ik actief aan het werven ben.

 

Mijn dank is groot aan iedereen die zich elke dag inzet om onze klanten positief te verrassen en hun tevredenheid te vergroten. Ik wens jullie en jullie dierbaren hele fijne feestdagen toe: stay safe en tot in het nieuwe jaar!

  

Bas van Twillert

Chief commercial officer (commercieel directeur)

 

 

De Proloog

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...