DE EINDSPRINT

Het zit er bijna op. Lees hier nog het laatste korte nieuws. 


PROJECT HEILBRON EXCLUSIEF

 

Binnen Heilbron worden de particuliere relaties van de eigen kantoren onderverdeeld in de segmenten Goud, Zilver en Brons. Deze indeling is op basis van inkomsten uit de relatie. In deze indeling ontbreekt een categorie voor het topsegment. Dit betreft relaties met exclusieve objecten, voertuigen en vaak een eigen onderneming.

 

Met de bestaande exclusieve labels in de groep (Assicuro, Eerdmans, Claeren, Afic), aangevuld met de bestaande kennis binnen de Heilbron kantoren, is er voldoende kennis en kunde binnen de groep om deze klanten op een juiste en unieke wijze te bedienen. Het doel hiervan is om deze klantenportefeuille uit te breiden en de bestaande relatie breder te bedienen, zowel privé als zakelijk.

 

Heilbron Exclusief moet een overkoepelend label worden binnen het particuliere domein. De diverse exclusieve labels binnen de groep worden samengevoegd tot een one-stop-shop. Zo creëren we een unieke bediening voor de exclusieve particuliere klant van de interne adviseurs, maar ook van de bij Voogd aangesloten adviseurs. Heilbron Exclusief dus!

 

De kartrekker van dit project is Robert van Spanje. Hij gaat per 1 januari 2022 aan de slag als directeur van Assicuro. In deze rol neemt hij ook het project Heilbron Exclusief op zich.  Heb je vragen over dit project? Dan kun je terecht bij Robert van Spanje via r.vanspanje@assicuro.nl

Foto - 6:4 verhouding
Foto - 6:4 verhouding
WEBSITE GEENNEE.NL

Voor die kantoren die Vereende-klanten niet in de boeken willen hebben, kan men die klanten naar geennee.nl doorverwijzen en dan pakken wij die klanten over. Wij versturen volledig geautomatiseerd per e-mail de Vereende-offerte naar de klant. De klant kan de verzekering vervolgens online afsluiten en per iDeal betalen, waardoor er direct dekking is.

 

Ook als adviseur kun je zo online een indicatiepremie berekenen voor De Vereende-producten. Dit werkt sneller en efficiënter dan wanneer we dit handmatig bij De Vereende moeten opvragen. 

 

Voor vragen over geennee.nl kun je terecht bij Marc Diks via marc@diks.nl.


De Eindsprint

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...