Interview met Wendy & Peter van Grol
''We hopen nog heel lang klant te zijn!''

Lees meer 

Golf

Wendy en Peter van Grol zijn al klant bij Hansen Aaldering vanaf het eerste uur. Al hun verzekeringen zijn hier ondergebracht. Ook voor de hypotheek en de bankzaken weten zij de weg naar het kantoor te vinden. Zij zijn uitermate tevreden en vertellen het verder. Wat bepaalt dat de familie Van Grol zo positief is over Hansen Aaldering? We hebben het ze gevraagd.

 

Toen Wendy en Peter in 1993 hun eerste huis gingen kopen was dat best wel spannend. Er werd gewikt en gewogen. Gaan we naar de bank of toch liever naar een onafhankelijke adviseur? In die tijd was Martin Hansen, voormalig eigenaar, net begonnen als zelfstandig hypotheekadviseur.

 

Vanuit de garage 

Wendy en Peter vertellen: “Op een klein dorp als Beek ken je elkaar en was dit al snel een serieuze optie. Martin opereerde nog vanuit zijn tot kantoor omgebouwde garage. We waren ook een beetje terughoudend, want stel dat we na een gesprek toch niet met hem in zee zouden gaan, dan ligt dat toch een beetje gevoelig in zo’n kleine gemeenschap. Gelukkig hadden we direct een goede klik met elkaar. De hypotheek werd door Martin uitstekend geregeld en de basis voor een langdurige relatie was gelegd. We waren één van zijn eerste klanten.”

 

One stop shopping

Bij Martin Hansen liepen de zaken voorspoedig en hij opende een echt kantoor, waarin ook een filiaal van de Centrale Volksbank was gevestigd. Wendy: “dat was voor ons het moment om ook de verzekerings- en bankzaken bij Martin onder te brengen. Bij Alwin Aaldering, die in 2004 mede-eigenaar werd, hadden we ook gelijk een goed gevoel. De lijnen zijn kort en zaken worden snel opgepakt. Toen we een andere auto kochten, konden we op zaterdag gewoon het kenteken even doorbellen en waren we verzekerd, dat is heel fijn. Ook het feit dat we voor al onze financiële zaken op één adres terecht kunnen, is voor ons heel belangrijk. Inmiddels wonen we alweer in ons derde huis dat we trouwens nog volop van binnen en buiten aan het afwerken zijn. Alle keren hebben we de hypotheek bij Hansen Aaldering geregeld. Objectief, onafhankelijk én persoonlijk advies, dat is wat wij willen.”

 

‘Objectief, onafhankelijk én persoonlijk advies, dat is wat wij willen.'

Interview_92
Alles onder controle

Peter: “Zonder dat we daarom vroegen kregen we een aanbod op een betere hypotheekrente. Periodiek worden onze verzekeringen doorgelicht en krijgen we ook advies om een bepaalde verzekering te beëindigen. Dat is waarom wij zoveel vertrouwen hebben in Hansen Aaldering en dat al bijna 30 jaar lang.''

 

Wat is jullie gevoel bij Heilbron Didam?

Wendy: “De sfeer op het kantoor is uiterst gemoedelijk en toch zakelijk. Dat is iets wat ons ook goed bevalt. We hebben geen enkele aanleiding om te veronderstellen dat het nu ineens allemaal anders wordt. Dus als de service en bediening blijft zoals hij is, dan hopen wij nog heel lang klant te blijven.”

Naar boven 

interview particuliere klant

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...