Heilbron Didam
Is ook RegioBank

Lees meer 

Golf

Met zo'n 475 Zelfstandig RegioBank-adviseurs zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en bediend wordt door vaste contactpersonen.

 

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

 

Dat geldt ook voor Hansen Aaldering Financieel advies en dus vanaf 22 november voor Heilbron Didam. Op onze kantoren in Didam en Beek (gem. Montferland) kunt u terecht voor bankzaken en beschikken we ook over een kasfunctie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheek-, verzekerings- en pensioenadvies.

 

In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (juli 2021) onder 11.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,7 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank -al vijf jaar op rij- als beste beoordeeld. 

 

In het onderzoek van de Consumentenbond wordt het belang van persoonlijk klantcontact benadrukt. Hoewel de meeste klanten niet zo vaak contact met hun bank hebben, blijkt dat er toch regelmatig een kantoor bezocht wordt. Vaak voor een vraag of advies over een product, zoals een spaarrekening, hypotheek of verzekering.

 

Dát is precies de reden waarom wij het belangrijk vinden dat onze adviseurs fysiek dichtbij de klant zitten.

 

Hieronder de uitkomsten van het meest recente panelonderzoek van de Consumentenbond. 

 
Interview Foto

Naar boven 

RegioBank

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...