Vraag en antwoord
Wat verandert er voor mij als relatie?

Lees meer 

Golf

VANAF MAANDAG 22 november 2021 INTEGREERT HANSEN AALDERING FINANCIEEL ADVIES IN HEILBRON. VOOR U ALS RELATIE HEEFT DE SAMENVOEGING VERDER GEEN DIRECTE GEVOLGEN. U BLIJFT DE DIENSTVERLENING EN KWALITEIT ERVAREN ZOALS U DIE GEWEND BENT. 

 

Uw verzekeringen en alle bijbehorende afspraken blijven ongewijzigd van kracht en worden voortgezet onder de naam Heilbron.  

 

Daarnaast profiteert u - dankzij nog meer specialisten en een groter verzekeringsnetwerk - van een nog uitgebreidere dienstverlening op het gebied van schade- en levensverzekeringen en inkomens- en pensioenadvies. Ook voor hypotheekadvies, kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

 

Wat Wordt de nieuwe naam?

De merknaam Hansen Aaldering Financieel Advies wordt vanaf 22 november 2021 Heilbron Didam. Het kan zijn dat u nog post ontvangt waarin de naam Hansen Aaldering nog staat vermeld. Wij hebben al onze partners ingelicht over de naamswijziging. Als u dus post ontvangt met de naam Hansen Aaldering erop hoeft u geen actie te ondernemen.

 

Wat gebeurt er met de RegioBank?

De RegioBank-filialen én de bijbehorende kas-functie in Didam en Beek blijven gewoon in stand, hier verandert niets aan.

 

Wat merken relaties van Heilbron?

Heilbron is een landelijke organisatie met sterke regionale wortels en onderdeel van de Alpina Group, dat behoort bij de top-3 van financieel adviesbedrijven binnen Nederland. Binnen Heilbron zijn wij actief als Heilbron Didam en blijven wij lokaal uw aanspreekpunt. Onze kantoren in Didam en Beek blijven in stand en wij blijven actief met het onafhankelijk adviseren van verzekeringen en hypotheken. U kunt voor pensioenadvies ook bij ons terecht. Daarnaast hebben we nu de mogelijkheid om verzekeringen in de volmacht onder te brengen bij ons zusterbedrijf Mandaat Assuradeuren. 

 

'U blijft de dienstverlening en kwaliteit ervaren zoals u die gewend bent. Door dezelfde mensen, op dezelfde plaats. '

Interview_92
Hoe kan ik Heilbron didam bereiken?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij blijven bereikbaar onder onze bestaande telefoonnummers. Meer informatie en onze persoonlijke e-mailadressen vindt u vanaf 22 november 2021 op www.heilbron.nl/didam. Online blijven we ook actief op onze social media-kanalen, maar dan onder de naam Heilbron Didam.

 

Blijft mijn huidige adviseur mijn aanspreekpunt?

Ja, al onze collega’s blijven werkzaam bij Heilbron Didam. Uw adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt. 

Interview Foto
Verhuizen de kantoren?

Nee, ons kantoren blijven op dezelfde adressen gevestigd. U bent altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een kop koffie op de Lockhorststraat 4a in Didam of de Peeskersweg 1a in Beek (gem. Montferland).

 

Wijzigt het bankrekeningnummer van hansen aaldering?

Ja, het huidige rekeningnummer wijzigt. Bij de automatische incasso-afschrijving ziet u voortaan IBAN-nummer NL 92 RABO 013 798 4294 t.n.v. Heilbron B.V. als incassant op uw bankoverzicht staan.  

Naar boven 

Vraag en antwoord

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...