Even voorstellen: 

Sinke Groep

Lees meer 


Sinke Groep is met 5 vestigingen en 37 medewerkers een belangrijke speler binnen de regio. Het bedrijf bestaat al ruim 70 jaar en heeft vestigingen in Emmeloord, Lelystad, Dronten, Kampen en Vollenhove. Naast makelaardij onroerend goed is Sinke ook onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Sinke Vollenhove heeft ook nog een RegioBank-agentschap. Sinds eind april 2022 is Sinke Groep onderdeel geworden van Heilbron. Met het toevoegen van onder andere de makelaardijtak is een lang gekoesterde wens van algemeen directeur Michel de Grauw van Heilbron Emmeloord in vervulling gegaan. Van het huidige management wordt Jeroen Hofstede commercieel directeur van Sinke Makelaardij, de eerste tijd nog bijgestaan door Harm Boer. Gert Gieskens treedt terug na een warme overdracht. Alle medewerkers blijven in dienst.

Waar Sinke Makelaardij voor staat

Als makelaar staat Sinke voor de hoogste/beste prijs, de mooiste presentatie, een volledige ontzorging en een compleet woonpakket. Dat was zo en dat blijft zo. Natuurlijk klinkt dat best ambitieus, dus dat gaan we hieronder verder toelichten.

 

Hoogste prijs/beste prijs

Sinke maakt gebruik van datagedreven analyses, waarmee op ieder gewenst moment tot in detail wordt vastgesteld hoe de markt en de prijsniveaus zich ontwikkelen. Ook andere relevante marktinformatie wordt hieraan toegevoegd. Door deze werkwijze zorgen we voor de beste prijs. Zowel bij een verkoopopdracht als bij een aankoopopdracht.

 

Mooiste presentatie

Het helpt enorm bij het verkopen van een huis als de presentatie van hoog niveau is. Daarom stellen we hier hoge eisen aan. Dit vertaalt zich in een duidelijk online informatiepakket inclusief digitale plattegronden en een luxe brochure voor de kijkers. De fotografie wordt verzorgd door een kundige vakfotograaf, die veel oog heeft voor details.

 

Volledige ontzorging

Sinke wil uitblinken in persoonlijke aandacht en van hieruit een relatie met de klant opbouwen. Daarmee maken we het verschil. Alle afspraken, contacten, contracten en presentaties vindt de klant terug in zijn eigen online klantendossier. Ook maken we in communicatie en promotie actief gebruik van WhatsApp en social media.

 

Compleet woonpakket

Een ‘wooncarrière’ heeft grote impact op de financiële situatie van een eigenaar. Om overzicht te houden op alles rondom het wonen is het superfijn om alles onder één dak aan te bieden. Zo weet je als woningeigenaar altijd waar je terecht kunt voor een hypotheek, een huis, een verzekering of voor je bankzaken. Niet voor niets zijn veel van onze klanten ‘totaalrelatie’.

 

Passie

De Sinke makelaars hebben passie voor mensen en huizen en gaan voor het optimale resultaat. We lopen altijd net een stapje harder dan je verwacht. Gemiddeld scoort de Sinkegroep een 9,3 op klanttevredenheid. Dat is een heel mooi cijfer waar we trots op zijn en dat we graag zo willen houden.

 

Met de tijd mee

We hebben binnen de Sinke Groep een aantal jonge en ambitieuze makelaars aan het werk dat bruist van de nieuwe ideeën. Regelmatig worden nieuwe ideeën omgezet in  concrete aanpassingen van de dienstverlening. Eén daarvan is dat we recent volledig zijn overgegaan naar het online klantendossier, waarmee de klant niet alleen 24/7 inzage heeft in wat er gebeurt maar ook tot in lengte van jaren alle relevante documentatie kan terugvinden over zijn huis. Het mooie is dat Heilbron ook een aantal bij de NVM aangesloten makelaardijvestigingen heeft, onder andere in Apeldoorn, Doetinchem en Nijverdal. Hierdoor kunnen we kennis en ervaring uitwisselen met de collega’s van Heilbron, waardoor we beiden nog beter worden.

 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Sinke, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. De telefoonnummers en e-mailadressen vindt u in het vestigingenoverzicht van dit magazine.  

 

In de onderstaande afbeelding ziet u de door Sinke verkochte woningen in 2021

Interview Foto

Naar boven 

Maak kennis met Sinke Groep

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...