Voorwoord Michel de Grauw _818

VOORWOORD

 

Ruim een jaar geleden verhuisden we naar onze nieuwe locatie aan De Deel in Emmeloord. Een lastige periode ligt achter ons door alle Corona perikelen en lockdowns. Maar in een jaar kan ook een hoop gebeuren! 

 

Met trots vertel ik u dat de Sinke Groep, met kantoren in Emmeloord, Lelystad, Dronten, Kampen en Vollenhove, vanaf nu deel uitmaakt van Heilbron Emmeloord en Lemmer. De cirkel is rond - zal ik maar zeggen- aangezien we aan de westkant van ons werkgebied te maken hebben met het IJsselmeer en alles nu aan de noord-, de oost- en de zuidkant van Emmeloord een Heilbron-kantoor in de buurt heeft. 

 

Deze regionale aanwezigheid en de jarenlange ervaring van beide bedrijven creëren een stevig fundament voor de toekomst. Naast de bestaande dienstverlening op het gebied van verzekeringen, hypotheken en RegioBank bieden we dus nu ook makelaardij aan.

 

Als makelaar is de Sinke Groep een begrip in de regio. En door onze onderhandelingspositie en inkoopkracht bij verzekeraars, als onderdeel van de Alpina Group, profiteert U als klant. Vaste aanspreekpunten, persoonlijke service en regionale aanwezigheid en bekendheid blijven gegarandeerd zoals u dat van ons gewend bent. Opgeteld bieden we meer dan 125 jaar ervaring!! 

 

In dit magazine vertellen wij u graag meer over ons mooie nieuwe bedrijf en geven wij u door middel van een video een inkijkje in de samenwerking met enkele relaties. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en op naar een mooie toekomst. Veel leesplezier!

Michel de Grauw, algemeen directeur

 

 

 

Voorwoord Michel de Grauw

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...