DE AANZET

Welke actuele commerciële acties zijn er en met welke commerciële campagnes houden we ons op dit moment bezig? Hieronder lichten we er één voor je toe.

De Aanzet_344

ONTWIKKELINGEN HEILBRON MKB-PAKKET

 

Vorig jaar april lanceerden we het Heilbron MKB-pakket. Eerst nog als proef in een kleine groep, inmiddels voor iedereen beschikbaar. Belangrijk onderdeel van dit pakket is de combinatie met de risicoinventarisatie van Riskexplorer. Hiermee ontvangen MKB-klanten van Heilbron een gedegen risicoinventarisatie rapport.

 

Het Heilbron MKB pakket is een totaalpakket van schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen voor het MKB. Het pakket is geschikt voor zeker 75% van onze MKB-relaties. Alle kantoren van Heilbron kunnen dit pakket aan hun relaties verkopen. Voor het MKB-pakket brengen we de klant maandelijks € 4,95 administratiekosten (exclusief assurantiebelasting) in rekening.

 

Riskexplorer

Wat het Heilbron MKB-pakket commercieel bijzonder interessant maakt, is de risicoinventarisatie met behulp van Riskexplorer. Deze tool is beschikbaar voor alle accountmanagers en binnendienst collega’s zakelijk. Vanuit Riskexplorer ontvangt de klant een adviesrapport. Onze adviseurs bespreken vervolgens welke risico's de klant wil verzekeren. Hiermee bieden we echt meerwaarde voor de MKB-er. We bieden een goed onderbouwd advies aan onze klanten en bieden onze klanten een inzicht in hun risico's. Daarnaast ondersteunt Riskexplorer ons bij de invulling van onze zorgplicht naar onze klanten.

 

Masterclass

Alle adviseurs van Heilbron hebben een masterclass Riskexplorer gevolgd. Zo weet iedereen op welke manier je Riskexplorer inzet, hoe je het adviesrapport bespreekt en hoe je dit gesprek met de klant goed voorbereidt.

 

Aanvraagstraat

Binnen Heilbron kunnen de verzekeringen, zowel inkomensverzekeringen als zakelijke schadeverzekeringen, worden aangevraagd in de aanvraagstraat zakelijk. Het hele risico wordt digitaal aangeboden aan Mandaat voor een offerte. Na beoordeling ontvangt zowel de adviseur als de klant de offerte digitaal. Dit proces en het systeem zijn nog niet helemaal af. We verbeteren dit continu. Zowel op techniek en proces als op voorwaarden en productaanbod. Op dit moment zijn we bezig om de resultaten van het adviesrapport van de Riskexplorer automatisch te verwerken bij de aanvraag. Daarnaast versnellen we het proces bij aanvragen met een laag risico.

 

Verbeteren

We blijven ons ontwikkelen. Want het is nog zeker niet op het niveau zoals we het willen hebben voor onze klanten en ook voor ons als adviseurs. Door met deze nieuwe systemen te gaan werken komen verbeteringen vanzelf op ons pad, hier gaan we gericht mee aan de slag. Jullie ervaringen, maar ook die van de klant, helpen hierbij. We horen het dan ook graag als er verbeteringen zijn die jullie of de klant opvalt, zodat we die punten met iedereen kunnen delen en zo van elkaar kunnen leren.

 

Heb je vragen over het MKB pakket? Dan kun je terecht bij Jan-Pieter Cnossen via jp.cnossen@heilbrongroep.nl

 

De Aanzet

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...