TRANSFERMARKT

UITGELICHTE AANGEKOCHTE KANTOREN

Lees hier over aangekochte kantoren en welke toegevoegde waarde dit heeft voor de groep.

Foto in kolom - 6:4 verhouding

DBZ adviseurs

Foto - 6:4 verhouding - ankeiler links - PAPRIKA COPY

Boers makelaars

Foto - 6:4 verhouding - ankeiler midden COPY

Beekman & Hartman Makelaars

Foto - 6:4 verhouding - ankeiler links - PAPRIKA

Van den Dikkenberg

Foto - 6:4 verhouding - ankeiler midden

DBZ Adviseurs

Op 5 januari is DBZ Adviseurs, gevestigd in ’s-Gravenzande, onderdeel geworden van Alpina Group. DBZ is een belangrijk advieskantoor binnen de zakelijke schademarkt van het Westland. Het bedrijf bedient vele klanten in het mkb en specifiek de glastuinbouw en hieraan gerelateerde sectoren, zoals installatie-, montage- en transportbedrijven. Ook is het kantoor actief binnen de particuliere adviesmarkt met verzekeringen en hypotheken.  

 

DBZ Adviseurs is in 2018 ontstaan na de overname van Muller Dame Assurantiën in De Lier door De Bruijn Assurantiën Hypotheken Pensioenen, gevestigd te ’s-Gravenzande. Mede-eigenaar Peter de Bruijn en zijn vrouw Arlette zwaaien na een warme overdracht af, terwijl de andere voormalig eigenaar Ronald Zuidgeest het kantoor blijft aansturen. Acht medewerkers blijven in dienst.

 

Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom bij Alpina Group!

Boers makelaars 

Boers Makelaars, gevestigd in Apeldoorn, is een gerespecteerd en bekend makelaarskantoor binnen de regio en is gespecialiseerd in woningmakelaardij en taxaties. Dit NVM-kantoor is ook Garantiemakelaar en wordt na de overname geïntegreerd in Heilbron Apeldoorn, waarbij wordt gefocust op cross-sell met hypotheken en verzekeringen en het verstevigen van de propositie.

 

Door het samenvoegen van de kantoren, met behoud van de locaties, krijgt Heilbron Apeldoorn een nog bredere exposure en geven we invulling aan de “one-stop-shop” visie van Alpina Group. De vijf medewerkers blijven allen in dienst en de makelaardij blijft onder aansturing van oud-eigenaar Marnix Boers staan.

Beekman & Hartman Makelaars

Van dit NVM-kantoor, gevestigd in Doetinchem, zijn per 5 januari 2022 de lopende nieuwbouwportefeuille en een aantal opdrachten in bestaande bouw, een verhuurportefeuille en expertise overgenomen door Heilbron Makelaardij. Bernd Beekman en Peter Hartman (oud-eigenaren) en hun medewerker gaan mee over. Het kantoor en de handelsnaam blijven voorlopig nog bestaan, maar zullen in de nabije toekomst worden veranderd naar Heilbron makelaardij.

 

 

Van den Dikkenberg

Eigenaar Van den Dikkenberg heeft om gezondheidsredenen en zijn aanstaande pensionering besloten zijn voornamelijk zakelijke verzekeringsportefeuille over te dragen aan Alpina Group. Hierbij is sprake van een activa/passiva transactie. Vele jaren werkte Van den Dikkenberg samen met volmachtbedrijf Mandaat Assuradeuren, waar hij veel productie onderbracht.


Transfermarkt

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...