tourschema 2022
 

Lees meer 

Golf -
Budget(begroting) en doelstellingen 2022

 

DIT IS TEKST UIT DE VORIGE EDITIE. IS ER EEN UPDATE?

 

Elk bedrijfsonderdeel en iedere afdeling is druk met het opstellen van het budget en jaarplan voor 2022. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de verkoopdoelen voor volgend jaar en de campagnes en acties die nodig zijn om deze doelstellingen te realiseren.

De focus ligt op de autonome groei. Met andere woorden; hoe gaan we groeien met nieuwe en bestaande klanten en hoe voorkomen we dat de bestaande klanten bij ons weggaan?

 

Half november zijn de eerste concepten van deze budgetten ingeleverd bij finance. Half december worden deze kritisch getoetst door de directie, zodat we vóór de kerst het definitieve budget in kunnen dienen bij het bestuur (met daarin o.a. Marco Gregoor, Michael de Nijs en Frank Germans). Zodra de budgetten akkoord zijn, kunnen we starten met het doorvertalen van deze doelen in team- en individuele doelstellingen.

 

In een volgende nieuwsbrief nemen we je uiteraard mee in de plannen en verkoopdoelen voor 2022. 

Tourschema 2022_361

UITGELICHT ONDERWERP

 

HEILBRON SERVICEPAKKETTEN PARTICULIER

 

WAAROM EEN NIEUW SERVICEPAKKET?

Vanuit het Pure Demarrage Programma Particulier is de uitrol van de nieuwe Heilbron servicepakketten voor onze particuliere klanten begonnen. Met dit pakket komen we een stapje dichterbij een uniforme klantbenadering binnen onze groep. Ook geven we met het pakket aandacht aan de klant hoe die dat wenst. De klant kiest namelijk zelf voor het gewenste serviceniveau: Basis (€0,- p.m.), Ontzorgd (€4,95 p.m.) of Ontzorgd+ (€9,95 p.m.).

 

Kortom: professioneel, transparant en duidelijk wat de klant van ons mag verwachten.

 

INHOUD SERVICEPAKKETTEN

Door het aanbieden van drie keuzes kan de klant zelf zijn serviceniveau afstellen op zijn behoeften.

 

Basis

Kiest de klant voor Basis? Dan bieden we alle diensten aan die je van een tussenpersoon mag verwachten. Denk hierbij aan (digitale) kennisgeving bij wettelijke wijzigingen en communicatie met de verzekeraars. Over het algemeen zijn de klanten die voor Basis gaan, de klanten die graag zaken zelf regelen en digitaal werken.

 

Ontzorgd

Kiest de klant voor het Ontzorgd pakket? Dan kiest de klant voor een meer persoonlijke dienstverlening met extra diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schadeverhaalservice, waarbij wij ondersteunen bij het verhalen op de aansprakelijke partij of het Waarborgfonds. Verder ontvangt de klant ook 24-uursservice, zodat de klant 24 uur per dag kan bellen bij calamiteiten of voor het in dekking nemen van risico’s. Ook zitten er mooie kortingen in het pakket op diensten zoals hypotheken. Daar zien we al een mooie wisselwerking plaatsvinden. Wanneer een hypotheek wordt afgesloten, wordt de klant doorverwezen om het servicepakket af te sluiten en de schadeverzekeringen bij ons onder te brengen. Ook wanneer een verzekeringsklant een hypotheek wil afsluiten, zal die snel bij ons terechtkomen door de korting.

Ontzorgd+

De meest uitgebreide optie is het Ontzorgd+ pakket. Hierbij ontzorgen wij de klant volledig. Naast alle diensten die ook in het Ontzorgd pakket zitten, heeft de klant recht op een persoonlijk adviesgesprek (tweejaarlijks). Verder heeft de klant recht op een aantal diensten die bijdragen aan financiële zekerheid. Een voorbeeld is de Heilbron Blokkeer Service, waarbij de bankpassen en creditcards door de klant geregistreerd worden in een portaal. Wanneer de klant zijn bankpassen en creditcards kwijt is, dan wordt met één telefoontje alles geregeld door een externe partij: dbf. Dbf neemt het risico dan ook direct over en de klant heeft nergens omkijken naar. Het Ontzorgd+ pakket zien wij als een pakket voor onze loyale klanten die optimaal gebruik willen maken van onze beste dienstverlening. 

 

 

Heilbron Servicepakketten
 

SERVICEPAKKET BINNEN HET VOORDEELPAKKET

De servicepakketten worden nu al volop aangeboden op onze kantoren. De invoer gaat nu nog via de AWI/Anva omgeving waar het servicepakket is opgenomen in het verzekeringspakket. Dit werkt efficiënt en zo wordt alles in een keer geïncasseerd bij de klant. Gezien de beoogde migratie, zijn we achter de schermen hard aan het werk om deze werkwijze ook binnen het VoordeelPakket mogelijk te maken. Overzichtelijk voor de klant en voor ons!

 

Heb je vragen over de Heilbron servicepakketten? Dan kun je contact opnemen met Michelle Schennink via michelle.schennink@heilbrongroep.nl.

Naar boven 

Tourschema 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...