#SAMENSTERKER

Welkom bij de tweede editie van De Kopgroep!

 

We zitten alweer vol in het nieuwe jaar! Het zijn roerige tijden waardoor de tijd nóg sneller lijkt te gaan. In de wereld om ons heen hebben we te maken met Corona, met een stijging van de prijzen (inflatie) voor bijvoorbeeld benzine en energie, maar ook met een stijging van de (hypotheek-)rente. Het is onzeker hoe dit zich verder zal ontwikkelen en wat dit zal betekenen voor onze ambities voor dit jaar. Feit is dat we na een heftige Coronaperiode weer langzaam naar ‘normaal’ gaan. Dus ook weer volop naar onze klanten!  

 

Projecten 

Binnen ons bedrijf wordt hard gewerkt aan veel projecten, zoals het realiseren van de commerciële synergiën als gevolg van de fusie en het uitbreiden van ons productassortiment. Veel van jullie zijn betrokken in de uitvoering van projecten, vaak naast de gewone werkzaamheden van alledag. Dit brengt soms veel werkdruk met zich mee. Als directie kijken we daarom kritisch naar welke projecten we wel gaan doen en welk projecten (nog) niet.  

Proloog Bas_409

Anticiperen met beter productaanbod

Vorig jaar hebben we niet al onze verwachte doelstellingen gehaald. Mooi dat in een lastige periode veel lokale kantoren het goed doen, maar er is dus ook wel zorg. Zo zien en voelen we een toenemende concurrentie van bijvoorbeeld online aanbieders en is de markt rondom zorgverzekeringen volop in beweging. Wij moeten daar op inspelen met een nog beter productaanbod. Een aantal commerciële projecten hebben al de eerste positieve resultaten geboekt. Een voorbeeld hiervan is het project Demarrage Particulier binnen de Heilbron kantoren, waarin het aantal afgesloten servicepakketten naar wens verloopt en we verdere versnelling willen inzetten.  

 

Ambitie dit jaar

De ambitie voor dit jaar is om licht te groeien in de omzet, maar vooral op de stijgende kosten te letten. Dat klinkt misschien niet ambitieus, maar gezien de vele consolidaties in de verzekeringsmarkt en de concurrentie van online aanbieders is dit best een uitdaging. Daarbij heeft een vastzittende huizenmarkt effect op onze omzet. We hebben een krachtige commerciële organisatie, dus hebben er volop vertrouwen in dat we dieze ambitie toch voor elkaar krijgen. 

 

Het allerbelangrijkste is dat we de focus blijven houden op de écht belangrijke zaken voor onze klanten. Niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend als we ook willen groeien als bedrijf. Maar ik heb er vertrouwen in dat als we allemaal de schouders eronder blijven zetten, we in staat zijn om onze ambities te realiseren!  

 

Veel succes en werkplezier!  #samensterker

  

Bas van Twillert

Chief commercial officer (commercieel directeur)

De Proloog

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...