koerssituatie

commerciële situatie 

DIT IS TEKST UIT VORIGE EDITIE! IS ER EEN UPDATE?

 

  • Ondanks de coronacrisis weten we nog steeds goed onze klanten te vinden. Elke dag sluiten we nieuwe klanten aan bij onze kantoren. Toch hebben we ook uitdagingen in onze organisatie en maken we niet altijd de verwachtingen waar die we in het begin van het jaar als doel hebben gesteld. 
  • Onze gezamenlijke uitdaging ligt op de autonome groei, zowel op polissen als op klanten. We gaan een taskforce opzetten die met concrete voorstellen komt om de autonome groei te versnellen.
  • Ook wij voelen de effecten van consolidatie, het samengaan van verschillende kantoren, en hierdoor moeten we nog harder ons best doen om nieuwe klanten aan ons te binden en bestaande klanten te behouden.
  • Extra aandacht is nodig op ons productenpalet vanuit prijs en assortiment. Verbeteringen gaan we de komende periode doorvoeren door middel van de taskforce die we gaan opzetten. Hieruit komen concrete verbeterpunten voor ons productaanbod.
  • We hebben mooie nieuwe kantoren mogen verwelkomen de afgelopen periode, waaronder Uijterwijk Winkel en Kingpolis. Maar ook Indis als beursmakelaar.
foto-koerssituatie

Naar boven 

Koerssituatie

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...