HET RENNERS NIEUWS

nieuws over HR gerelateerde zaken

Voortgang proces nieuwe organisatie

 

Per 1 januari is de eerste stap gezet naar één centrale personeels- en salarisadministratie in AFAS. De grotere Heilbron B.V.’s zijn per januari overgezet naar Alpina Group Staffing B.V. Hoewel dit vooral een administratieve stap is, is het wel weer een volgende stap in het samenbrengen van onze bedrijven. De komende tijd gaan we nog meer doen om tot één bedrijf te komen. Denk aan een werkenbij website, het cultuurprogramma en later in het jaar een gezamenlijk intranet.

 

En hopelijk als de omstandigheden het toelaten, zien we elkaar 3 juni bij onze ‘fysieke’ bijeenkomst! 

 

Waldo Consen

HR directeur

Foto - 6:4 verhouding
Foto - 6:4 verhouding

TAMMY KOOLEN NIEUWE DIRECTEUR  arbodiensten alpina group

 

Tammy Koolen is per 1 januari 2022 de nieuwe directeur van ons Arbodienstverleningsbedrijf. Tammy neemt de taken over van Michiel Blankvoort. De verschillende arbodiensten binnen Alpina Group worden samengevoegd, waarbij we overgaan naar één arbodienstcertificaat voor alle arbodiensten samen.

 

Michiel gaat op zijn beurt aan de slag gaat als coördinator van het nieuw op te richten team Branchespecialisten inkomen. Dit team gaat zich richten op de ondersteuning van onze kantoren bij inkomensvraagstukken en de begeleiding van de Voogd & Voogd kantoren bij hun kennismaking met de Inkomenspropositie en arbodienstverlening binnen Alpina Group.

 

Veel succes Tammy en Michiel!


Het renners nieuws

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...