Alles in eigen huis
''We beschikken over een Eigen volmachtbedrijf''

Lees meer 

Golf

Van der Linden heeft al jaren een eigen volmachtbedrijf in huis. 

 

Daarmee beschikken we over een eigen gevolmachtigde schadebehandelaar, Sjaak Verpoort, die de rechtstreekse bevoegdheid heeft om schades te behandelen van a-tot-z. Met 34 jaar ervaring binnen ons kantoor is Sjaak een bekend gezicht voor vele relaties. Daarnaast vindt acceptatie én polisopmaak ook in eigen huis plaats. Miranda Hodiamont-Lemmens verricht de acceptatie en polisopmaak voor de particuliere verzekeringen. Dezelfde werkzaamheden, maar dan voor de zakelijke verzekeringen, worden uitgevoerd door Anja Borjans. 

 

“Alles in eigen huis, dat is de kracht van ons kantoor Bocholtz. Zowel de schadebehandeling als afgifte van een polis of groene kaart gebeurt op eigen kantoor. Dat werkt voor ons en de collega’s van Heilbron Bocholtz enorm prettig”, vertellen de dames. “Ze kunnen dan direct met ons overleggen en wij tot actie overgaan. Onze klant profiteert van deze korte lijnen en snelle afwikkeling.” “Sneller kan niet. Persoonlijker ook niet, want we zijn direct bereikbaar voor onze relaties en staan altijd open voor een gesprek”, vult Sjaak aan.

'Onze klant profiteert van deze korte lijnen en snelle afwikkeling.'

Interview_92

Voorheen waren Anja, Miranda en Sjaak werkzaam onder de vlag Van der Linden Assuradeuren. Vanaf de overname zijn zij in dienst bij Mandaat Assuradeuren (dochterbedrijf van de Alpina Group). Deze naam is ook terug te zien in de ondertekening van de correspondentie.

Interview Foto

Het grote voordeel van deze verandering is dat bij drukte of afwezigheid collega’s van andere locaties direct kunnen bijspringen, waardoor er veel minder risico ontstaat op achterstanden. Sprekend voorbeeld is natuurlijk het aantal schades door de wateroverlast afgelopen zomer. Sjaak kreeg nu direct hulp van collega’s in het land, waardoor de doorlooptijden van de schadebehandeling enorm zijn verkort ten opzichte van de oude situatie. Ook daarom is het fijn onderdeel te zijn van een grote organisatie. Onze service en dienstverlening blijft dichtbij en persoonlijk, maar we zijn hierdoor veel flexibeler.

Naar boven 

Alles in eigen huis

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...