Vraag en antwoord
Wat verandert er voor mij als relatie?

Lees meer 

Golf

VANAF MAANDAG 8 november 2021 INTEGREERT Van der Linden ADVIESGROEP IN HEILBRON. VOOR U ALS RELATIE HEEFT DE SAMENVOEGING VERDER GEEN DIRECTE GEVOLGEN. U BLIJFT DE DIENSTVERLENING EN KWALITEIT ERVAREN ZOALS U DIE GEWEND BENT. 

 

Uw verzekeringen en alle bijbehorende afspraken blijven ongewijzigd van kracht en worden voortgezet onder de naam Heilbron.

 

Daarnaast profiteert u - dankzij nog meer specialisten en een groter verzekeringsnetwerk - van een nog uitgebreidere dienstverlening op het gebied van schade- en levensverzekeringen en inkomens- en pensioenadvies. Ook voor hypotheekadvies, kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

 

WAT WORDT DE NIEUWE NAAM? 

De merknaam Van der Linden Adviesgroep wordt vanaf 8 november 2021 Heilbron Bocholtz. Het kan zijn dat u nog post ontvangt waarin de naam Van der Linden nog vermeld staat. Wij hebben al onze partners ingelicht over de naamswijziging. Als u dus post ontvangt met de naam Van der Linden hoeft u geen actie te ondernemen.

 
WAT MERKEN RELATIES VAN HEILBRON?

Heilbron is een landelijke organisatie met sterke regionale wortels en onderdeel van de Alpina Group, dat behoort bij de top-3 van financieel adviesbedrijven binnen Nederland. Binnen Heilbron zijn wij actief als Heilbron Bocholtz en blijven wij lokaal uw aanspreekpunt. Binnen de regio blijven wij actief met het onafhankelijk adviseren van verzekeringen en pensioenen aan particulieren en bedrijven, het onafhankelijk adviseren van hypotheken en hebben we een eigen volmachtbedrijf in verzekeringen (Mandaat Assuradeuren). 

 

‘U blijft de dienstverlening en kwaliteit ervaren zoals u die gewend bent. Door dezelfde mensen, op dezelfde plaats.’

Interview_92
HOE KAN IK HEILBRON bocholtz BEREIKEN?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij blijven bereikbaar onder onze bestaande telefoonnummers. Meer informatie en onze persoonlijke e-mailadressen vindt u vanaf 8 november 2021 op www.heilbron.nl/bocholtz. Online blijven we ook actief op onze social media-kanalen, maar dan onder de naam Heilbron Bocholtz.

 

BLIJFT MIJN HUIDIGE ADVISEUR MIJN AANSPREEKPUNT?

Ja, al onze collega’s blijven werkzaam bij Heilbron Bocholtz. Uw adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt. 

Interview Foto
VerhuisT het kantoor?

Nee, ons kantoor blijft op hetzelfde adres gevestigd. U bent altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een kop koffie op Patersplein 1 in Bocholtz.

 

WIJZIGT HET BANKREKENINGNUMMER VAN Van der Linden?

Nee, het huidige rekeningnummer blijft bestaan, alleen de naam gaat over naar Heilbron Bocholtz. Bij de automatische incasso-afschrijving ziet u voortaan de naam Heilbron Bocholtz als incassant op uw bankoverzicht staan. Als er wel iets voor u wijzigt, krijgt u daar persoonlijk bericht over.

 

KAN IK GEBRUIK BLIJVEN MAKEN VAN MIJN HUIDIGE DIGITALE POLISMAP?

Ja, u kunt, ook na 8 november 2021 op de huidige wijze inloggen in uw digitale polismap. Let op: door de systeemovergang van Van der Linden naar Heilbron is inloggen in uw digitale polismap van 5 november 19:00 uur tot 6 november 09:00 uur tijdelijk niet mogelijk.

 

Naar boven 

Vraag en antwoord

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...