Interview met hypotheekklant
''Een tevreden klant, daar doe je het voor!''

Lees meer 

Golf

Naast advies over verzekeringen en pensioenen adviseren we ook over hypotheken. Met Erkend Hypotheekadviseur Ralph Scholtes in de gelederen hebben we alle expertise in huis. Ralph heeft keuze uit een enorm aanbod aan geldverstrekkers. Anders dan bijvoorbeeld de meeste banken kan ons kantoor de klant onafhankelijk adviseren binnen wat er in de markt wordt aangeboden. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Steeds vaker weten onze verzekeringsklanten de weg naar onafhankelijk hypotheekadvies te vinden. Het is echter niet nodig om al klant te zijn: hypotheekadvies staat open voor iedereen.

 

Onlangs werd Ralph verrast door een wel heel bijzondere blijk van waardering. Alicia en Marlon, een door Ralph geadviseerd stel, was zo tevreden dat zij hem een onvergetelijke en persoonlijke attentie bezorgden. Daardoor kon Ralph zijn dag niet meer stuk, “daar doe je het voor!”. Nieuwsgierig geworden waarom zij zo tevreden waren, stelden we Alicia en Marlon een aantal persoonlijke vragen, waarop zij openhartig antwoorden.

 

Hebben jullie inmiddels een woning gekocht?

Alicia: “Ja, gelukkig wel. Na een lange zoektocht hebben we het geluk gehad om ons droomhuis te vinden én te kunnen kopen. Een mooie woning aan de rand van Heerlen centrum, exact wat wij graag wilden.”

 

Hoe kwamen jullie bij Van der Linden uit?

Marlon: “Wij waren op zoek naar een lokale en persoonlijke hypotheekadviseur. Geen grote bank, maar een wat kleinere en onafhankelijke partij. Hierbij hadden wij het gevoel toch wat persoonlijker geholpen te worden, wat beter bij ons past. Het contact met Van der Linden ontstond omdat mijn broer een jaar geleden ook een huis heeft gekocht, en zich heeft laten adviseren bij Van der Linden. Hij voelde zich goed geholpen, dus onze keuze was snel gemaakt.”

 
Hoe verliep het advies?

Alicia en Marlon: “Het advies verliep enerzijds zeer professioneel, maar anderzijds zeer persoonlijk en laagdrempelig. Alle adviesgesprekken voerden wij met onze persoonlijke hypotheekadviseur Ralph Scholtes. Tijdens deze contactmomenten hebben wij alle hypotheekopties besproken en doorgenomen. We kregen uitgebreid uitleg over alle voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen. Al onze vragen werden professioneel beantwoord, waarbij rekening werd gehouden met onze persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ralph nam echt de moeite om het advies passend te maken voor onze situatie. Wanneer wij vragen of keuzestress hadden, kregen we direct antwoord of advies”.

 

‘Het advies verliep enerzijds zeer professioneel, maar anderzijds zeer persoonlijk en laagdrempelig.'

Interview_92
Welke afspraken werden gemaakt?

Marlon: “Nadat de keuze voor de hypotheek en alle bijbehorende details waren gemaakt, is Ralph verder voor ons aan de slag gegaan. Wij hebben de benodigde documenten en persoonlijke informatie aangeleverd en Ralph heeft het verder allemaal voor ons geregeld. Per mail werden we netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.”  

 

Wat zorgde ervoor dat jullie zó tevreden waren dat jullie zelfs een cadeautje gaven aan de adviseur?

Alicia legt uit: “Ten eerste het professionele en gedegen advies van Ralph. Op al onze vragen had hij een passend antwoord of advies. Maar niet alleen gaf hij antwoord, hij nam ook direct initiatief om zaken aan te dragen, waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Door gebrek aan kennis en ervaring was het voor ons lastig om de juiste keuzes te maken. Ralph gaf ons daarbij steeds uitstekende adviezen, waarbij hij zich goed inleefde in onze situatie. Heel fijn!” “Daarnaast werd door ons het persoonlijke, gemoedelijke en gezellige contact zeer op prijs gesteld. De persoonlijke sfeer waarin alles verliep gaf ons ons een vertrouwd gevoel. Als het nodig was dan schroomde Ralph ook niet om via mail of telefoon contact met ons op te nemen. Tevens was hij voor ons ook altijd telefonisch bereikbaar, waardoor wij snel en adequaat geholpen werden. Hierdoor is het hele proces voor ons inzichtelijk en duidelijk verlopen” zegt Marlon.  

 

Bevelen jullie deze adviseur en het kantoor actief aan in je omgeving en waarom?

Alicia & Marlon eensgezind: “Absoluut. Door het professionele advies en de vertrouwensband met de adviseur is het hele proces voor ons heel prettig verlopen. De afspraken waren duidelijk, de communicatie was vertrouwd en de professionele service was perfect. Wij raden Van der Linden en specifiek Ralph Scholtes aan iedereen aan!”

Naar boven 

Interview met hypotheekklant

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...