Interview restaurant buitenlust
John van Ham over zijn relatie met Heilbron Bocholtz

Lees meer 

Golf

Restaurant Buitenlust in Vijlen kijkt uit over Camerig en is een begrip in de regio. Zeker ’s zomers weten de mensen uit de streek de weg goed te vinden naar het restaurant en de prachtige natuur. Eigenaar en horecaman John van Ham vertelt over zijn relatie met de Van der Linden Adviesgroep.  

 

Hoe lang bestaat de relatie al tussen Buitenlust en Van der Linden? 

“Toen ik 2010 dit bedrijf overnam, waren de bedrijfsverzekeringen door de vorige eigenaar al ondergebracht bij Van der Linden. Voor mij is het belangrijk dat er een klik is met de mensen in een bedrijf. Nou, die klik was er direct. Bij Van der Linden kan ik erop vertrouwen dat ze mijn risico’s goed in het oog hebben en de juiste oplossingen bieden.”

 

Vind je het belangrijk om door een lokale/regionale speler bediend te worden? 

John is hier stellig over: “Dat is voor mij echt belangrijk. We spreken dezelfde taal, zijn op de hoogte van wat zich binnen de regio afspeelt en als er iets is, dan weten we elkaar makkelijk te vinden. Verzekeringen boeien mij niet zo, ik wil gewoon dat het goed geregeld is en er vooral geen zorgen van hebben. Ook het feit dat mijn adviseur mijn bedrijf persoonlijk kent en over de vloer komt, draagt daar aan bij.”

 

Welke verzekeringen heb je lopen bij Van der Linden en waarom? 

“Het contact met Van der Linden was dermate goed, dat ik op een later moment ook al mijn privé verzekeringen heb overgebracht naar Van der Linden.” Als mkb-ondernemer heb je altijd te maken met een overlap tussen zakelijk en privé. Dan is het niet handig om je zaken op verschillende adressen geregeld te hebben. En we hebben nog geen dag spijt gehad van deze keuze.”

‘Ik vind het belangrijk een adviseur te hebben, waarmee ik niet alleen aan tafel zit, maar die ook mijn zaak kent.'

Interview_92
Wel eens schade gehad? Wat was hierbij je ervaring?  

“Jammer genoeg wel. Dan is het fijn om te weten dat dit door Van der Linden heel goed wordt opgepakt. Eén telefoontje is genoeg. Niemand die mij vraagt naar mijn klant -of polisnummer. Ik heb direct contact met een medewerker die weet wie ik ben en wat Buitenlust is. Ook in de afhandeling zijn de lijnen heel kort en als het nodig is, dan weet ik ook dat ze direct op het erf staan.”

 

Nog last gehad van de recente overstromingen en waterschade? 

“Nee, wij gelukkig niet, maar als je al die ellende om je heen ziet, dan vraag je je wel direct af om we dit allemaal goed verzekerd hebben. Voor veel mensen in de regio is het nog maar de vraag of al hun schade gedekt is. Daarom hebben we binnenkort ook weer een afspraak met Van der Linden, om ook naar onze dekking voor dit soort schades te kijken.”

 

Wat verwacht je van de toekomst, als Van der Linden verder gaat als Heilbron Bocholtz? 

“Het is een geruststellende gedachte dat de mensen achter Van der Linden er straks ook nog gewoon werken. Dat is voor mij heel bepalend. En dat een kleiner verzekeringskantoor ervoor kiest om onderdeel te worden van een grote organisatie, daar heb ik alle begrip voor. Dat zorgt ervoor dat de achterkant beter georganiseerd is, zodat er meer tijd is voor mij als klant.”

 

Naar boven 

Interview restaurant Buitenlust

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...