Interview bedrijfsadviesburo Elmida
''Onze samenwerking is uiterst plezierig en constructief!''

Lees meer 

Golf

Interview met Danny Baggen, eigenaar van Bedrijfsadviesburo Elmida in Gulpen.

 

Hoe is de samenwerking met Van der Linden tot stand gekomen? 

Danny: “Voor Elmida was ik op zoek naar een partner om mijn eigen verzekeringszaken te regelen. Hierbij kwam ik in gesprek met Van der Linden Adviesgroep. Er was vanaf het eerste contact direct een goede klik. En nog steeds, de adviezen van Van der Linden ervaar ik als nuchter, gedegen en vooral eerlijk”.

 

Waar is de samenwerking op gebaseerd?

“Onze samenwerking heeft als doel de gezamenlijke relaties het beste advies te geven. Waar de ene partij stopt met adviseren, gaat de andere verder. We vullen elkaar prima aan. Blijf bij je eigen expertise, zeker op het moment dat het specialistisch wordt. Als de gevraagde expertise beter past bij een andere branche of adviseur, dan is het goed om deze in te schakelen. Bedrijfsadviesburo Elmida ervaart Van der Linden hierbij als zeer kundige partij en partner. Je wil natuurlijk het beste voor je klant, en dat bereik je door deze overdracht en samenwerking”.

 
Wat voor soort klanten heb je?

“Ook daarin is een match met de klanten van Van der Linden. Mkb-klanten van klein tot groot maar ook zzp'ers”.

‘Onze samenwerking heeft als doel de gezamenlijke relaties het beste advies te geven.'

Interview_92
HOE ERVAREN JOUW KLANTEN DE SAMENWERKING MET VAN DER LINDEN? 

Danny is zeer tevreden. "Ik hoor er eigenlijk nooit klachten over. Persoonlijk contact vinden we in de meeste gevallen allemaal fijn”.

 

Kan je een voorbeeld geven waaruit blijkt dat de klant profiteert van deze samenwerking?

“De onafhankelijkheid van beide partijen komt de klant ten goede. De uitwisseling van gegevens gaat door onze samenwerking veel sneller, waar de klant weer van profiteert. We kennen onze gezamenlijke relatie beiden inhoudelijk, de communicatie verloopt hierdoor bovengemiddeld vlot”.

Interview Foto
Ben je niet bang dat de samenwerking kan worden gezien als belangenverstrengeling? 

“Nee, juist niet. Onze beider onafhankelijkheid laten we ten goede komen aan de klant”. 

 

Hoe leg je dat uit aan je klanten? 

“Over en weer is er vrijheid. Dat maakt onze samenwerking open en eerlijk, maar steeds komen we ook weer bij elkaar uit. Dat zegt iets, het is op het juiste gebaseerd”.

 

Wat is je verwachting van Heilbron Bocholtz? 

“Dezelfde mensen blijven in Bocholtz werkzaam, het persoonlijke karakter van het kantoor zal daardoor niet veranderen. Ik heb er alle vertrouwen in dat klanten, net als voorheen, ontzorgd worden en goed verzekerd blijven. Daarnaast biedt de nieuwe organisatie meer inkoopmogelijkheden. Ook de nieuwe digitale polismap zie ik als heel positieve ontwikkeling”. 

Naar boven 

Interview Bedrijfsadviesburo Elmida

 
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...