COMMERCIE | NIEUWS

Laveren door een onrustig landschap_801

Laveren door een onrustig landschap

 

Als zeiler gebruik ik graag maritieme termen. En met recht voelt het de afgelopen periode als laveren. We zullen met best wel wat tegenwind in de markt en om ons heen scherp aan de wind moeten zeilen, maar daarmee halen we ook mooie resultaten. Misschien niet met de snelheid die we graag zouden zien en liggen we nog niet op kop, we boeken wel mooie resultaten.

 

Soms nog ongemerkt: we schreeuwen kleine successen niet van daken, maar toch zetten we stappen. Het binnenhalen en binnenhouden van een prachtige samenwerking met ouderenbond ANBO is het resultaat van een lang proces waarbij onze hoogwaardige diensten en producten, maar vooral ook ondernemerschap doorslaggevend zijn om weer een nieuw contract aan te gaan. Daarover later meer in dit magazine.

 

Ons particuliere programma komt op stoom waarbij we niet alleen klanten binden door een proactieve en intensieve benadering, maar ook nog eens een bijdrage leveren aan de doelstelling om zo veel mogelijk binnen onze eigen volmacht te kunnen sluiten. 

 

Inmiddels hebben bijna alle adviseurs een intensief opleidingsprogramma achter de rug, gebruiken we steeds vaker de risico-inventarisatie Risk Explorer en is ons MKB pakket een feit. 

 

Met de mogelijkheid om met één klik toegang te krijgen tot de producten en diensten van Alpina Group voor met name onze externe adviseurs nemen we een grote stap in het bereiken van onze synergiedoelstellingen. 

 

Natuurlijk hebben we ook een aantal uitdagingen. Veranderen en migreren kost tijd en aandacht. Daarmee gaan ontwikkelingen niet altijd snel genoeg. Maar met soms wat geduld maar vooral ondernemerschap en lef maken we van onze bedrijven daadwerkelijk het mooiste en meest succesvolle bedrijf van Nederland.

 

Bas van Twillert
CCO

Naar boven 
lange pagina_430

Laveren door een onrustig landschap

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...