COMMERCIE | WIST JE DAT

 

 

Wist je dat_611

Wist je dat...

Een van onze grootste klanten een ledenvereniging is? Het gaat om een van de oudste nog bestaande ledenorganisaties van Nederland, ANBO (Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen). ANBO bestaat sinds 1900 en behartigt de belangen van ouderen. Tegenwoordig doet ze dat op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. Daarnaast biedt zij een zorgcollectief aan. Vrijwel alle grote (en een paar kleinere) zorgverzekeraars bieden voor de ANBO-leden een collectieve zorgverzekering aan die in het ANBO Zorgcollectief zijn opgenomen.

 

 

Momenteel doen zo’n 32.000 verzekerden mee in dit collectief, verdeeld over 9 verzekeraars. Voor deze verzekerden zitten onze zorgadviseurs dagelijks klaar voor onder meer vragen, advies en hulp bij declaraties. Wij staan ANBO jaarlijks bij in het informeren van de leden over het collectief. Zo schrijven we mee op alle zorg gerelateerde content voor hun website, het magazine en nieuwsbrieven. Ook voeren wij adviesgesprekken op locatie of geven we presentaties. Kortom, een goede relatie waar we nauw mee samenwerken! 

 

Tender
Enkele maanden geleden heeft ANBO een tender uitgeschreven en ook aan ons een nieuw aanbod gevraagd om de samenwerking de komende jaren voort te zetten. Heilbron behoorde daarmee tot één van de vijf adviseurs die hiervoor zijn benaderd. En hoewel wij ervan overtuigd zijn dat wij toch echt de enige zijn die ANBO kunnen bedienen zoals zij dat willen en wij ook vanaf 2007 gedaan hebben, het blijft toch spannend. Want je kunt zomaar een aanzienlijk deel van je verzekerden verliezen aan een concurrent. 

 

Gelukkig (en natuurlijk terecht) heeft ANBO opnieuw voor Heilbron gekozen als hun vaste adviseur voor zorgverzekeringen. In de eerste plaats vanwege onze kennis van zorg en de positieve ervaringen van de verzekerden over onze dienstverlening. Maar ook het feit dat we de samenwerking kunnen uitbreiden met onder meer hypotheekadvies en het nieuwe fietsplan dat we gaan voeren hebben hieraan bijgedragen. Helemaal top dus!

 


 

 

Feiten & Cijfers 

Aantal verzekerden: 32.000
Online vergelijkingen: 7.000
Inbound telefoonverkeer: 3.600

 

Naar boven 
lange pagina_430

Wist je dat...

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...