HR | NIEUW WERKEN BIJ SITE

2 bergen

Nieuwe Werken Bij-site voor vacatures bij stafafdelingen live

 

We zijn blij te kunnen melden dat er een nieuwe ‘Werken Bij’-pagina voor vacatures bij stafafdelingen bij Alpina Group live staat: Careers (alpinagroup.com)

 

Op deze pagina leggen we aan de hand van ‘#werkgeluk’ uit wat onze kernwaarden zijn, wat we belangrijk vinden in onze cultuur en wat het betekent om binnen Alpina Group te werken. Je kunt meteen doorklikken naar openstaande vacatures. Omdat de vacatures binnen onze merken (zoals Heilbron, Voogd & Voogd, Diks etc) voorlopig via die merken gecommuniceerd blijven worden, staat er uiteraard ook een link naar die betreffende websites.

 

Met jouw netwerk verdien je een aanbrengvergoeding van 1.000 euro!

Jouw netwerk is waardevol en helpt Alpina Group te groeien zowel met het vinden van nieuwe collega’s als met het vergroten van naamsbekendheid van Alpina Group. Daarom vragen we je om actief onze vacatures te promoten binnen je eigen netwerk (privé en zakelijk) en je contacten te motiveren om op onze vacatures te solliciteren. Solliciteert iemand hierdoor dan wordt jouw inspanning beloond met een zogenaamde aanbrengvergoeding van maar liefst 1.000 euro (bruto)! Wat moet je doen? Deel onze vacatures op LinkedIn of Facebook en tag Krista Wijnalda of Ilse de Heer als je iemand ziet die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Mocht je LinkedIn niet zo vaak gebruiken en wil je daar meer over weten? Of heb je vragen over onze vacatures? Neem contact op met Krista of Ilse via recruitment@alpinagroup.com.

 

Naar boven 
lange pagina_430

Nieuwe Werken Bij-site

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...