OPERATIES | NIEUWS


Zoals beloofd in mijn NUDK filmpje ga ik hier iets dieper in op de IT-applicaties die we gaan gebruiken binnen de volmacht van Alpina Group. Collega’s van Operaties en Commercie brengen een groot deel van de dag door met werken in deze applicaties die daarmee heel bepalend zijn voor de werkbeleving. Goed dus om te weten wat de zogenaamde ‘doelplatformen’ zijn en hoe we hier naartoe bewegen. 

 

Particulier Schade

Voor Particulier zijn het Voordeelpakket (portaal adviseur) en ATLAS (polis administratie) van Voogd & Voogd de doelplatformen. Voorbereidingen om de particuliere volmacht polissen Mandaat om te zetten van ANVA naar het Voordeelpakket zijn in volle gang. Super om te zien hoe goed de collega’s van Voogd & Voogd en Mandaat samenwerken.

 

Zakelijk Schade

Voor Zakelijk Schade zetten we juist in op het Zakelijke acceptanten en adviseurs-portaal van Mandaat. Nog dit jaar volgen veel mooie uitbreidingen in functionaliteiten en producten. Dit portaal is in eerste instantie alleen beschikbaar voor de interne Heilbron-kantoren. Wanneer ATLAS geschikt is gemaakt voor administratie van zakelijke polissen (hier wordt ook al aan gewerkt) volgt de serviceprovider Voogd & Voogd.

 

Inkomen/Arbo

Het mag geen verrassing zijn dat we voor het Inkomen domein vol blijven inzetten op de offerte- en aanvraagtool van Mandaat en Xpertsuite. Deze integrale oplossing voor de collega’s van volmacht, Arbo en voor klanten geeft ons een onderscheidende positie in de Inkomen-markt.

 

Uit de gemaakte keuzes kun je duidelijk opmaken dat we van beide bedrijven de beste oplossingen hebben gekozen voor ons mooie fusiebedrijf. Ik realiseer me dat niet alle teams en applicaties aan bod zijn gekomen. Meer volledige en gedetailleerde informatie volgt komende maanden. Heb je in de tussentijd vragen, dan kun je altijd terecht bij je leidinggevende.

Tot snel!

 

Marcel van der Voorde

COO

 

 

Naar boven 
lange pagina_430

Operaties

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...